Särmäykset joustavasti Kirkkonummelta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Jessirec Oy on särmäyksen pitkän linjan osaaja Kirkkonummella. Särmäyspajamme palvelee yrityksiä koko Suomen alueella.

Tarjoamme metalliteollisuuden alihankintapalveluita, ja erikoisosaamistamme on nimenomaan särmäys. Toteutamme särmäystyöt yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Myös jatkokäsittely, kuten hitsaus, on mahdollista saada kauttamme yhteistyökumppaniemme avulla.

Särmättyjä metallilevyjä tarvitaan monenlaisten tuotteiden valmistukseen, joten myös asiakaskuntamme on laaja. Jos etsit kokenutta särmäysalan yritystä yhteistyökumppaniksi, ota meihin epäröimättä yhteyttä. Hoidamme kaikenkokoiset toimeksiannot varmalla ammattitaidolla.

Monipuolinen särmäyspaja palveluksessasi

Toteutamme metallilevyjen särmäykset yritysasiakkaiden tarpeiden mukaan. Hoidamme kaikenkokoiset toimeksiannot sujuvasti ympäri Suomen.

Särmäyspuristimemme kuuluvat Etelä-Suomen suurimpiin. Ne ovat 6-metrisiä ja puristusvoimaa puristimissa on 400 tonnia. Tämä mahdollistaa monipuolisen työskentelyn.

Levynleikkaus onnistuu mekaanisesti 12 mm asti 6-metrisenä. Kalustomme kuuluu myös hienosädeplasma ja pöydän koko on 1500x3000 max 20mm.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Soita ja kysy lisää – annamme mielellämme hinta-arvion erilaisista töistä.

Luotettavat yhteistyökumppanimme hoitavat jatkokäsittelyn

Särmäyksen jälkeen metallilevyt on usein jälkikäsiteltävä käyttövalmiiksi. Meillä on asiantuntevia yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat ne työvaiheet, jotka eivät kuulu meidän ydinosaamiseen.

Lisäksi saat kauttamme tarvittaessa myös hitsaus- ja koneistuspalvelut.

Jessirec Oy on toiminut metalliteollisuuden alalla jo pitkään, ja me pidämme huolen siitä, että jokainen työvaihe toteutetaan asiakkaan toiveita noudattaen. Vaikka työprosessissa on usein mukana tarkkaan valittuja, ammattitaitoisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita, pidämme silti aina kokonaisuuden tiukasti hallinnassamme.